* فرشاد شریفی
لزوم حمایت از دولت در برابر بیاخلاقیهای سیاسی
طی هفتههای اخیر بهنظر میرسد قوه مجریه کشور و در راس آن ریاست محترم جمهوری، جناب آقای دکتر روحانی, به دلیل موضعگیریهای اساسی و قاطعانه خویش, مورد هجمه جریانات اقتدارگرا و برخی رسانههای افراطی آنها که منافع خویش را در مه آلود بودن فضای سیاسی میبینند, قرار گرفته است.
طی هفتههای اخیر بهنظر میرسد قوه مجریه کشور و در راس آن ریاست محترم جمهوری، جناب آقای دکتر روحانی, به دلیل موضعگیریهای اساسی و قاطعانه خویش, مورد هجمه جریانات اقتدارگرا و برخی رسانههای افراطی آنها که منافع خویش را در مه آلود بودن فضای سیاسی میبینند, قرار گرفته است.
اینکه برخیها از سخنان صریح ریاست جمهوری مبنی بر شناسنامهدار بودن افراد و جریانها برای اظهارنظر کردن و همچنین مراجعه به آرای عمومی(همهپرسی) مطابق اصل ۵۹ قانون اساسی, برآشفته شوند، هیچ دلیلی نمیتواند داشته باشد الا اینکه از پایگاه مردمی خویش و میزان اقبال مردم به دیدگاهها و نظرات خود آگاهند و نمیخواهند در معرض قضاوت صریح افکار عمومی قرار بگیرند! لذا با مهآلود کردن فضای سیاسی و سعی در تغییر جهت دادن اذهان مردم, درصدد پوشاندن خطاهای استراتژیک خود در موعد انتخابات واظهارنظر صریح مردم هستند؛ وگرنه کدام گروه و شخصیت شناسنامهدار و معتقدی که همواره خود را داعیهدار انقلاب و نظام و ولایت قلمداد میکند و مدعی است که از جانب مردم سخن میگوید و شبانه روز از طریق رسانه ملی! افکار و برنامههای خویش را ترویج میکند, اینچنین از درمعرض مستقیم رای مردم قرارگرفتن، باید واهمه داشته باشد؟! مگر همهپرسی در مورد مسایل کلان و مورد مناقشه جریانهای مختلف درون نظام، از جمله در مباحث کلان اقتصادی, یارانهها, فعالیتهای اقتصادی ومالیات نهادهای نظامی و انقلابی, حوادث پس از انتخابات ۸۸ و… و دریافت نظر مستقیم مردم از این طریق, چه اشکال و تهدیدی برای جریانهای اقتدارگرا وحمله کنندگان به مواضع ریاست محترم جمهوری, ایجاد میکند که اینقدر برآشفته اند؟! آیا غیر از اینست که پیشبینی میکنند تمام رشتههای آنان در ظرف این سالهای اخیر تبدیل به پنبه شود؟! مگر این بزرگواران ادعا نمیکنند از حمایت مردم برخوردارند، پس اجازه دهند مردم بهصورت صریح، نظرات خودشان را ابراز نمایند و از این راه یکی از اصول بلااستفاده مانده در ۲۵ سال اخیر جمهوری اسلامی نیز تبلور یافته و ظرفیتهای نهفته قانون اساسی مترقی جمهوری اسلامی، از این طریق به منصه ظهور برسد.
اقتدارگرایان و افراطیون، خوب واقفند که دولت تدبیر و امید توانسته در فرصت کوتاه ۱۸ ماهه خود، با وجود تحریمها و درآمد ناچیز حاصل از فروش نفت(ماهانه حدود ۳ تا ۵ میلیارد دلار که آنهم وارد کشور نمی شود!) با پشتوانه مدیران قوی و برنامه منسجم اقتصادی, کشور را اداره نموده و سر موعد، یارانهها را بدون دخل و تصرف در حساب بانکهای خصوصی و دولتی! و استقراض از بانک مرکزی! و چاپ اسکناس, به حساب حدود ۷۷ میلیون ایرانی واریز نماید و از طرفی شتاب تورم افسارگسیخته را گرفته و رشد اقتصادی منفی کشور را مثبت نماید. همه اینها نشان از درایت هیات دولت و شخص ریاست محترم جمهوری است. اینکه کشور در دوره بعد از انتخابات ۲۴ خرداد۹۲ به سمت آرامش و ثبات سیاسی و اجتماعی حرکت کرده و امید به زندگی و آینده در بین مردم بیشتر شده است, بر هیچ ناظر بیطرفی پوشیده نیست. آری هراس اقتدارگرایان و افراطیون از قدردانی ملت از این دستاوردهاست که درموعد رایگیری مستقیم ابراز خواهد شد.
اصلاحطلبان ضمن حمایت قاطع از صراحت و شجاعت و تدبیر ریاست محترم جمهور و اعلام آمادگی برای کمک به دولت تدبیر و امید در همه زمینهها, انتظار دارند که دولتمردان در راهی که پیش رو دارند و به عهد و برنامهای که به مردم ارائه دادهاند, پابرجا و استوار باشند. از اعتدالیون وحامیان آنها نیز انتظار میرود که بیشتر درصدد حمایت از دولت برآیند و با تشریح مسایل و مشکلات و همچنین خدمات ارزنده دولت, به کمک دولت در فضای رسانهای و تبلیغاتی بشتابند. از همه بزرگوارانی که دستی بر قلم و یا زبان گویایی برای سخن گفتن دارند(اعم از اصلاحطلب واعتدالگرا) انتظار میرود با نوشتار و مصاحبه و سخنرانی خود, از دولت در مقابل بیاخلاقیهای سیاسی دفاع نمایند. دفاع از دولت تدبیر و امید، در واقع دفاع از آرمانها و برنامههای اصلاحطلبی و اعتدالی است. پس دریغ نکنیم.
به امید ایرانی آبادتر و ایرانیانی سرافرازتر!