توضیحات کمالالدین پیرمؤذن پیرامون پارهکردن یک نامه:
نامه درخواست افشای اسامی ۱۷۰ نماینده مجلس را تجدید انشا کردیم
تا افشای حتمی اسامی نمایندگانی که از رحیمی پول گرفتهاند از پای نخواهیم نشست
کمالالدین پیرمؤذن، نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی، اظهارات اخیر برخی از رسانهها مبنی بر پارهکردن نامه و انصراف از درخواست افشای اسامی ۱۷۰ تن از نمایندگان منتسب به جریان اصولگرایی که از محمدرضا رحیمی پول دریافت کردهاند را تکذیب کرد. وی علت دروغگوییها و بهتانهای اخیر برخی از اعضای کمیسیون امنیت و امور داخله مجلس علیه دکتر عارف را اقبال عمومی نسبت به ایشان و همفکرانشان در انتخابات مجلس آتی دانست.
موج نو: کمالالدین پیرمؤذن، نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی، اظهارات اخیر برخی از رسانهها مبنی بر پارهکردن نامه و انصراف از درخواست افشای اسامی ۱۷۰ تن از نمایندگان منتسب به جریان اصولگرایی که از محمدرضا رحیمی پول دریافت کردهاند را تکذیب کرد.
پیرمؤذن در گفت و گو با خبرنگار موج نو، ضمن تکذیب ادعای برخی از رسانهها در خصوص حواشی انتشار نامه درخواست افشای اسامی ۱۷۰ نماینده اصولگرای مجلس هشتم، گفت:«نامه را پاره نکردیم؛ بلکه به دلیل درج عنوان مجلس نهم به جای مجلس هشتم در نامه اولیه، تنها اقدام به تجدید انشای نامه مذکور کردیم».
عضو کمیسیون عمران و صنایع مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:«به اتفاق برخی از همکاران به جد پیگیر این مسأله مهم هستیم و تا انتشار حتمی اسامی نمایندگانی که از محمدرضا رحیمی پول اخذ نمودند، از پای ننشسته و مراتب را از طریق رؤسای محترم قوای مقننه و قضاییه جهت تنویر افکار عمومی، پیگیری خواهیم کرد».
پیرمؤذن نسبت به اظهارات اخیر برخی از اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس علیه دکتر عارف شدیدا انتقاد کرد و گفت:«دروغگوییها و بهتانهای اخیر برخی از اعضای کمیسیون امنیت و امور داخله مجلس علیه دکتر عارف، به خاطر اقبال عمومی نسبت به ایشان و همفکرانشان در انتخابات مجلس آتی است و این نوع رفتارهای غوغاسالارانه چندنفر خودحقپندار در مجلس نهم، تأثیر سوئی بر جهتگیری آرای عموم مردم نسبت به افراد شایسته و لایقی همچون دکتر عارف نخواهد گذاشت».
نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی به دیدار اخیر خود با معاون پارلمان آلمان اشاره کرد و گفت:«این دیدار بنا به دعوت مجلس و وزارت امور خارجه انجام شد و مطالب و صحبتهای مهمی نیز در این دیدار عنوان شد که در راستای دفاع از منافع ملی کشور و کیان نظام اسلامی ایران بود. برای مثال یکی از مواردی که در بحث حقوق بشر، به معاون پارلمان آلمان گفته شد، بحث عدم ارایه سوخت به هواپیماهای مسافربری جمهوری اسلامی ایران در فرودگاههای اروپایی بود که با هیچکدام از معیارهای حقوق بشری تطابق ندارد و نشان دهنده استانداردهای دوگانه غرب در بحث حقوق بشر است».